• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 4,45

MOK & SCHOTEL SATELLITE DRIEHOEK
Artikelnummer: 51391

Mok en schotel van hoogwaardig porselein uit de 'Satellite' serie. Kop is stapelbaar. De mok biedt een groot bedrukkingsoppervlakte en de schotel is tevens te bedrukken.

Formaat artikel 97 x 77 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Alle bedrukte serviesproducten

Serviesproducten zijn uitermate geschikt als relatiegeschenk, promotieartikel of reclamedrager. Ten eerste omdat het stevige producten zijn. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld alleen maar hoogwaardig porselein voor onze porseleinen artikelen en zijn ook onze andere artikelen van goede kwaliteit. Ten tweede omdat mensen de hele dag door servies gebruiken. ’s Ochtends koffie uit een kopje, dan nog wat koffie mee in de to go-mok, vervolgens op het werk thee uit een mok met wat suiker uit de suikerpot, ’s middags lunch op een bord met een glas water en ’s avonds bij het eten een karafje wijn.

Bedrukt servies

Bedenkt u eens dat op al deze artikelen uw bedrijfsnaam, logo of slogan kan staan. Want al onze serviesproducten kunt u laten bedrukken. Tot aan de schoteltjes onder de kopjes aan toe. Zo ziet het servies er extra mooi uit als u het afgeeft als geschenk of als u bezoek bij u op kantoor ontvangt. Wat betreft de bedrukking is er veel mogelijk. Komt u er zelf niet uit? Vraag dan een van onze serviesspecialisten om hulp. Wij adviseren u graag.

Bovendien garanderen wij dat u bij ons de laagste prijs van Nederland betaalt. Als u toch binnen tien dagen na uw bestelling de gekochte artikelen ergens anders in Nederland voor een aantoonbaar lagere prijs vindt, dan krijgt u van ons het prijsverschil én vijf procent ervan terug.