• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 25,70

GLAZEN KARAF SET CURVY
Artikelnummer: 82851

Glazen karaf set met bal, gemaakt van kurk, ter afsluiting. Met 4 glazen. Mooi relatiegeschenk voor water, sap of wijn. Inhoud karaf: 200 cl. - Inhoud glas: 30 cl. Verpakt in geschenkverpakking (22x22x26 cm).

Formaat artikel 100 x 60 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Bedrukte karaffen

Voor de dagelijkse consumptie van water, voor wijn bij de maaltijd, voor sap tijdens een lunch: een karaf is altijd handig én ziet er mooi uit op tafel. Karaffen zijn een geschikt relatiegeschenk als u iets bijzonders wilt geven. Onze karaffen zijn van hoge kwaliteit glas en hebben een modern ontwerp. Daar kunt u mee aankomen bij een klant, zakenpartner of bezoek aan uw bedrijf.

Uiteraard kunnen ook onze karaffen bedrukt worden met een tekst of logo naar uw keuze. Zo maakt u de karaf helemaal eigen en wordt het een zeer geschikt promotieartikel. Weet u niet precies hoe u de karaffen wilt bedrukken? Wij helpen u graag met advies.

Los of als set

In ons assortiment vindt u zowel los te bestellen karaffen, zoals de karaf Aqua, als karaffen met vier bijbehorende glazen. Uiteraard zit deze set in een mooie geschenkverpakking. Wilt u een karaf in een bijzondere vorm, kiest u dan voor de glazen karaffen met een afsluitbal van kurk. Een prachtig relatiegeschenk voor water, sap of wijn. Ook deze karaffen zijn als set met vier bijpassende glazen te bestellen.

Wij garanderen dat u bij ons de laagste prijs van Nederland betaalt. Als u toch binnen tien dagen na uw bestelling de gekochte artikelen ergens anders in Nederland voor een aantoonbaar lagere prijs vindt, dan krijgt u van ons het prijsverschil én vijf procent ervan terug.