• Laagste prijsgarantie
  • Levertijd binnen 8 dagen
  • Gratis digitaal ontwerp
  • Bel nu met onze verkoopafdeling: 0318 559 270

prijs vanaf € 6,68

THEEGLAS TEA-TIME
Artikelnummer: 50531

Verse thee met het theeglas Tea-time. Het theeglas is inclusief theezeef en glazen deksel welke tevens te gebruiken is als lekbakje. Dankzij de chique uitstraling een prachtig relatiegeschenk.

Formaat artikel 112 x 80 mm
Max. drukkleuren
Drukmethode
offerte aanvragen offerte aanvragen Bestellen Bestellen

Bedrukte glazen

Niet iedereen drinkt koffie of thee en sommige dranken of momenten vragen om glazen in plaats van mokken. Een verfrissend glas water tussendoor of in de warme zomerdagen of wat dacht u van glazen voor het bier bij de netwerkborrel? Vandaar dat wij ook glazen verkopen. Ook glazen kunnen wij laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, zodat het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel ontstaat.

Ruim assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten glazen in allerlei vormen. Uiteraard zijn ze allemaal te bedrukken. Wat dacht u van de bierfluit? Oftewel: het meestgebruikte glas van Nederland. Ideaal voor bij een geschenkenset met bier of om te gebruiken tijdens een borrel op kantoor. Verder is er het longdrinkglas Cuba, geschikt voor allerlei soorten dranken. Een stijlvolle reclamedrager die we al jarenlang veel verkopen. Verder vindt u in ons assortiment ook het glas universeel. Dit is een bol glas geschikt voor verschillende soorten wijnen en andere dranken

Wij garanderen dat u bij ons de laagste prijs van Nederland betaalt. Als u toch binnen tien dagen na uw bestelling de gekochte artikelen ergens anders in Nederland voor een aantoonbaar lagere prijs vindt, dan krijgt u van ons het prijsverschil én vijf procent ervan terug.